Bespaar Tijd & Geld

Dankzij de specifieke targeting mogelijkheden kan je al een social media campagne starten tegen een redelijk beperkt budget. Het mooie aan sociale media is ook dat nieuws zich vliegensvlug kan verspreiden. Populaire berichten waarvoor je eerst adverteert kunnen vervolgens verder gedeeld of doorgestuurd worden waardoor deze naast betalend bereik ook heel wat organisch bereik verkrijgen. En dat is mooi meegenomen natuurlijk!


Snel & betaalbaar

Iedereen gebruikt sociale media. Oké, toch bijna iedereen. Waarbij Facebook oorspronkelijk populair was onder jongeren en studenten, gaan nu ook steeds meer 50+ers posten, liken en sharen. Daarnaast gebruiken we sociale media niet enkel meer om onze vriendengroep uit te breiden of op de hoogte te blijven van de laatste roddels, maar we gaan steeds vaker kennis gaan delen, actief informatie gaan zoeken over producten, bedrijven of diensten, reviews achterlaten,… Door het adverteren op jouw bedrijfspagina of het promoten van bepaalde tweets, pins of posts, kan je een heel ruime groep aan potentiële klanten bereiken.
Facebook promotie onder fans

Je kunt een actie promoten met een Facebook update, maar er zijn veel meer promotiemogelijkheden. Denk aan het versturen van een mailing, social links in je communicatie, Twitter, vermelding op je website of zelfs ‘ouderwets’ adverteren. Bureau Social Media trekt alles uit de kast voor een succesvolle Facebook promotie-campagne.


Je kunt het bereik binnen je doelgroep vergroten met:

  • Facebook Ads (standaard Facebook advertenties)
  • Sponsored Stories (gesponsorde verslagen)
  • Page Post Ads / Promoted Post Ad (extra bereik voor je paginabericht)


Om te zorgen dat je zo veel mogelijk resultaat krijgt uit elke geïnvesteerde euro is het belangrijk om je te houden aan een aantal vuistregels. Kies je doelgroep slim, zet verschillende varianten op en optimaliseer de advertenties voor conversie. Wij helpen je graag met het opzetten van een succesvolle en bij jouw budget passende Facebook Promotie.

Wat is Facebook promotie?

Er zijn verschillende manieren om Facebook promotie in te zetten als marketinginstrument. Deze technieken leiden tot:

  • Traffic naar je website of webshop
  • Extra Facebook fans/likes
  • Succesvolle productintroducties
  • Meer deelnemers aan acties
  • Meer loyaliteit
  • Klantenbinding
  • Groter naambekendheid

Qwinn heeft ervaring in het maken van Facebook promotie. Sterker, we kunnen in één dag een Facebook promotie ontwikkelen die veel verder gaat dan de standaard Facebook update.
Creatief en gericht op conversie.Ben je benieuwd hoe Qwinn jouw onderneming kan helpen groeien door de inzet van de juiste marketing? Hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je er graag meer over!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x