Beste wensen 2021


Als 2020 ons iets heeft geleerd, dan is het – naast het feit dat de homo sapiens een tekort aan toiletpapier bijna rampzaliger acht dan de coronaramp zelf – dat we meer dan ooit met elkaar verbonden zijn en dat waardevolle samenwerkingen voor bedrijven het verschil kunnen maken tussen angstvallig overleven, compleet worden afgeschreven of nieuwe kansen creëren en daardoor hogere toppen scheren. 


We zijn bij Qwinn ontzettend dankbaar – misschien zelfs een tikkeltje fier en voorzichtig enthousiast – dat het voorbije jaar voor ons een jaar van groei en ontwikkeling was. We verhuisden naar een nieuw kantoor, en zijn dan ook klaar om er samen met jou terug in te vliegen met opgeladen batterijen, met een positieve mindset en met een laatste boodschap om het uitdagende jaar dat 2020 was, zachtjes uit te wuiven.


Wat begon als een kleinschalig bedrijf met focus op social media marketing, is vandaag geëvolueerd naar een allround online en offline marketingbureau dat alles in het werk stelt om het groeipotentieel van jouw business optimaal te benutten.

Online, zei je? Yes, please! Als creatief en innovatief marketingbureau gaan we all the way als het gaat over diensten zoals oa. email marketing, webdesign, social media en content marketing.

Ons intussen uitgebreide team van gedreven en gepassioneerde freelancers helpt maar al te graag met het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf!


We wensen je vreugdevolle feestdagen toe, omringd door een kleine maar fijne groep naasten, en we hopen samen met jou op een jaar vol gezondheid, nabijheid, vrijheid en voorspoedigheid. 


Benieuwd wat we in 2021, het jaar van de hoop en de heropleving, voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x