9 redenen waarom je aan sociale media marketing moet doen!Het feit is dat social media niet meer weg te denken valt in hedendaagse marketing. Jouw klanten zullen sneller de weg naar jou vinden, en jij naar hen.
We geven alvast 9 concrete voordelen van te werken met social media mee.

Scoor hoger in Google

U geeft de voorzet, wij trappen ‘m binnen. Door onze acties zien de zoekmachines uw merk als echt, geloofwaardig en betrouwbaar. Als u voor bepaalde keywords wilt scoren in Google, hebt uw social media nodig.


De weg naar jouw website

Elk social media platform is een extra pad naar uw website. Elk stuk content een kans op een nieuwe bezoeker. Het is geen rocket science.


Waar het om draait

Van bezoekers maken we klanten! Elke positieve interactie met een bezoeker van uw platform is een reikende hand naar een nieuwe klant, en dus meer verkoop.
Digitaal loyaal

Via social media blijft u in touch met uw klanten. We bouwen vertrouwdheid en vertrouwen op. Zodat klanten terugkomen en zelfs ambassadeurs worden van uw merk.


Een vriendelijke klant

Klanten vinden is één ding, ze te vriend houden nog iets anders. Elke interactie is een uitgelezen kans om te laten zien dat u begaan bent met uw klant. Naast de kwaliteit van uw aanbod is dat vandaag dé reden voor merkentrouw.

  


Van muisklik naar échte klik

Een grote troef van social media is dat we uw onderneming een gezicht en een menselijk karakter kunnen geven. En wij gaan natuurlijk volop voor  kwaliteitsvol en uitnodigend.

Ken je klant

Wie zijn uw klanten? Wat zijn hun interesses? Wat vinden ze belangrijk? Super waardevolle informatie, die u nergens anders gaat kunnen vinden.


Word opgeMERKt

Goede content verhoogt uw zichtbaarheid. Dat soort ‘visibiliteit’ is nog altijd een van de fundamenten om uw merk op te bouwen en in de markt te zetten.Een beroemde quote

“Half the money I spend on advertising is wasted; I just don't know which half.”
Een beroemde quote, maar die tijd is gelukkig voorbij. Zowel naar leeftijd, geslacht, woonplaats als interesses, kunnen wij uw doelgroep heel gericht bereiken. Uw advertentiebudget wordt maximaal benut.Ben je benieuwd hoe Qwinn jouw onderneming kan helpen groeien door de inzet van de juiste marketing? Hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je er graag meer over!9 redenen waarom je aan sociale media marketing moet doen!

10 manieren om het websiteverkeer naar je webshop te vergroten

Je hebt een geweldig aanbod in je webshop, maar je online verkoopt valt tegen. Klanten vinden de weg niet naar je webshop. Van sociale media tot niet-traditionele marketing, dit artikel helpt je om het verkeer naar je webshop te vergroten.

Lees meer

8 Redenen waarom jij een webshop moet hebben

Heb jij al een webshop? Nu is het moment om de switch te maken. Ga van “Sorry, gesloten” naar “24/7 open”. Wij hielpen de afgelopen maanden enkele lokale winkels met hun webshop en hun online advertising. Zo konden ze hun inkomsten behouden, en bereikten ze online heel wat nieuwe klanten.

26 april 2020

Lees meer

Klanten vertellen: Authentiek Loopbaanbegeleiding

Bij Qwinn legt men je een plan op maat voor en blijft Jan met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen haalbare budgetten.

Lees meer

Adverteer jij nog altijd in magazines of kranten?

Je adverteert met je bedrijf nog regelmatig in het lokale magazine of de krant. Maar weet je ook wat het je oplevert? Nee?

Lees meer

7 goede redenen om jouw social media uit te besteden

Social Media uitbesteden is vooral handig wanneer je er zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn op Social Media.

Lees meer

Klanten vertellen: Autokruispunt

Onze bezoekers op de website zijn meer dan verdubbeld en de echo’s van de klanten zijn positief.

Lees meer

Hoe haal je het maximale uit jouw social media advertentiebudget?

Social media-advertenties zijn een must als je snel jouw doelgroep wilt bereiken.

Lees meer

Klanten vertellen: Nelissen Verzekeringen

De aanpak van Qwinn is heel uniek, omdat hij echt maatwerk levert.

Lees meer

Drie voordelen van de Facebookpixel op jouw website te plaatsen.

Met de Facebook pixel kom je meer te weten over je site bezoekers...

Lees meer

Dit zijn de 7 voordelen van Facebook Advertising voor jouw merk.

Snel zichtbaarheid en naamsbekendheid voor je producten of diensten...

Lees meer

Klanten vertellen: Chefs on Wheels Foodtruckfestival

Onze social media (FB en Instagram ) is helemaal in handen van Qwinn, alsook onze website. Op onze social media is er constant beweging, en onze bezoekers zijn ook altijd lovend over onze affiches en flyers die door Qwinn werden ontworpen.

Lees meer

Klanten vertellen - Pesavento Benelux

De sector van de luxe in het algemeen en juwelen in het bijzonder hebben historisch een grote affiniteit met het klassieke medium print, en social media leek voor ons hierin niet te passen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x