Dit zijn de 7 voordelen van Facebook Advertising voor jouw merk.1. Gericht


Er is ontzettend veel data te halen uit de profielinformatie van Facebook gebruikers: leeftijd, hobby’s, beroep, woonplaats en voorkeuren. Hierdoor is het mogelijk om heel specifiek een juiste doelgroep te bereiken.

Binnen Facebook kan bv. op niveau van postcode geadverteerd worden. 


2. Goed meetbaar 


Het voordeel van adverteren via social media: alles is meetbaar. Dus toekomstige campagnes kunnen bijgesteld worden met de data die reeds werd verzameld.

3. Lage kosten


Vergeleken met klassieke advertenties op massamedia kanalen zoals TV, radio, tijdschrift of krant, is social advertising relatief goedkoop. De kost is oa. afhankelijk van de omvang van de doelgroep en het geografisch gebied waar men zich op richt.

4. Mogelijkheid tot dialoog


Er worden niet alleen kliks of fans gegenereerd, maar vaak ook een directe reactie van de bezoeker van de Facebookpagina. Voor  u meteen een kans om de dialoog aan te gaan. Andere bezoekers kunnen deze reactie ook lezen en daar kennis van nemen of zelf ook deelnemen aan het gesprek.
5. Bijsturen van de boodschap 


Door een aantal versies van een advertentie te lanceren (A/B testing) zie je meteen welke de gewenste reactie oproepen. Qwinn houdt dit handmatig voor je bij, en gaat uiteindelijk door met alleen adverteren van de best scorende advertentie.

6. Opbouw lange termijn relatie


Als iemand de Facebook pagina van bedrijf liked naar aanleiding van een  wervingsadvertentie, is hij of zij geabonneerd op je updates. Het is een soort van inschrijven op je nieuwsbrief, maar dan interactief.


7. Innovatie in adverteren 


Facebook lanceert regelmatig vernieuwende technieken om te adverteren. Op dat vlak zijn ze heel innovatief. Zowel naar hoe de doelgroep het best kan bereikt worden, als de vorm van de boodschap.

We verwachten in de toekomst nog veel meer innovatieve advertising oplossingen. Qwinn volgt deze vernieuwingen op de voet en implementeert ze wanneer ze een meerwaarde kunnen zijn voor jouw merk en product.Ben je benieuwd hoe Qwinn jouw onderneming kan helpen groeien door de inzet van de juiste marketing? Hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je er graag meer over!

Dit zijn de 7 voordelen van Facebook Advertising voor jouw merk.

10 manieren om het websiteverkeer naar je webshop te vergroten

Je hebt een geweldig aanbod in je webshop, maar je online verkoopt valt tegen. Klanten vinden de weg niet naar je webshop. Van sociale media tot niet-traditionele marketing, dit artikel helpt je om het verkeer naar je webshop te vergroten.

Lees meer

8 Redenen waarom jij een webshop moet hebben

Heb jij al een webshop? Nu is het moment om de switch te maken. Ga van “Sorry, gesloten” naar “24/7 open”. Wij hielpen de afgelopen maanden enkele lokale winkels met hun webshop en hun online advertising. Zo konden ze hun inkomsten behouden, en bereikten ze online heel wat nieuwe klanten.

26 april 2020

Lees meer

Klanten vertellen: Authentiek Loopbaanbegeleiding

Bij Qwinn legt men je een plan op maat voor en blijft Jan met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen haalbare budgetten.

Lees meer

Adverteer jij nog altijd in magazines of kranten?

Je adverteert met je bedrijf nog regelmatig in het lokale magazine of de krant. Maar weet je ook wat het je oplevert? Nee?

Lees meer

7 goede redenen om jouw social media uit te besteden

Social Media uitbesteden is vooral handig wanneer je er zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn op Social Media.

Lees meer

Klanten vertellen: Autokruispunt

Onze bezoekers op de website zijn meer dan verdubbeld en de echo’s van de klanten zijn positief.

Lees meer

Hoe haal je het maximale uit jouw social media advertentiebudget?

Social media-advertenties zijn een must als je snel jouw doelgroep wilt bereiken.

Lees meer

Klanten vertellen: Nelissen Verzekeringen

De aanpak van Qwinn is heel uniek, omdat hij echt maatwerk levert.

Lees meer

9 redenen waarom je aan sociale media marketing moet doen!

Denk jij ook dat sociale media slechts een ‘hype’ is? Dan wordt het dringend tijd om wakker te worden...

Lees meer

Drie voordelen van de Facebookpixel op jouw website te plaatsen.

Met de Facebook pixel kom je meer te weten over je site bezoekers...

Lees meer

Klanten vertellen: Chefs on Wheels Foodtruckfestival

Onze social media (FB en Instagram ) is helemaal in handen van Qwinn, alsook onze website. Op onze social media is er constant beweging, en onze bezoekers zijn ook altijd lovend over onze affiches en flyers die door Qwinn werden ontworpen.

Lees meer

Klanten vertellen - Pesavento Benelux

De sector van de luxe in het algemeen en juwelen in het bijzonder hebben historisch een grote affiniteit met het klassieke medium print, en social media leek voor ons hierin niet te passen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x