Klanten vertellen: Nelissen Verzekeringen


De aanpak van Qwinn is heel uniek, omdat hij echt maatwerk levert. Hij heeft heel erg geluisterd naar wat wij doen en heeft zich echt ingewerkt in de wondere wereld van verzekeringen. Daardoor kwam hij ook met heel veel ideeën aandragen om de juiste content te creëren. Jan is thuis in de hele markt van marketing, en ik had toch heel wat meer nodig dan alleen maar social media. Zo heeft hij ons geholpen met het ontwerp van flyers en het bijwerken van de website en de layout van onze offertes.

Wij waren vooral op zoek naar welke content we via social media konden delen aan onze twee doelgroepen: ondernemers en particulieren. Afhankelijk van waar je op welk moment mee bezig bent, ga je kijken van hoe kunnen we de boodschap het best bij de juiste klant krijgen. En ook daar in ons marketingplan, is Jan heel sterk gaan werken op doelgroepen.

Wie willen we bereiken met welke boodschap en wie heeft er juist nood aan deze boodschap, zodat je niet in het wilde weg wat boodschappen gaat zitten verspreiden. En ook daar speelt Jan een belangrijke rol in het bepalen van die doelgroepen en de juiste boodschappen bij de juiste mensen te krijgen. 

We letten er vooral op dat we onze volgers informatie geven, en niet zomaar wat reclame de wereld insturen, wat sommige mensen ook al wel eens denken.

Ann Steegmans - Office Manager Nelissen VerzekeringenQwinn kan jouw onderneming helpen groeien door de inzet van de juiste social media marketing. Wil je weten hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten?
Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!Klanten vertellen: Nelissen Verzekeringen

10 manieren om het websiteverkeer naar je webshop te vergroten

Je hebt een geweldig aanbod in je webshop, maar je online verkoopt valt tegen. Klanten vinden de weg niet naar je webshop. Van sociale media tot niet-traditionele marketing, dit artikel helpt je om het verkeer naar je webshop te vergroten.

Lees meer

8 Redenen waarom jij een webshop moet hebben

Heb jij al een webshop? Nu is het moment om de switch te maken. Ga van “Sorry, gesloten” naar “24/7 open”. Wij hielpen de afgelopen maanden enkele lokale winkels met hun webshop en hun online advertising. Zo konden ze hun inkomsten behouden, en bereikten ze online heel wat nieuwe klanten.

26 april 2020

Lees meer

Klanten vertellen: Authentiek Loopbaanbegeleiding

Bij Qwinn legt men je een plan op maat voor en blijft Jan met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen haalbare budgetten.

Lees meer

Adverteer jij nog altijd in magazines of kranten?

Je adverteert met je bedrijf nog regelmatig in het lokale magazine of de krant. Maar weet je ook wat het je oplevert? Nee?

Lees meer

7 goede redenen om jouw social media uit te besteden

Social Media uitbesteden is vooral handig wanneer je er zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn op Social Media.

Lees meer

Klanten vertellen: Autokruispunt

Onze bezoekers op de website zijn meer dan verdubbeld en de echo’s van de klanten zijn positief.

Lees meer

Hoe haal je het maximale uit jouw social media advertentiebudget?

Social media-advertenties zijn een must als je snel jouw doelgroep wilt bereiken.

Lees meer

9 redenen waarom je aan sociale media marketing moet doen!

Denk jij ook dat sociale media slechts een ‘hype’ is? Dan wordt het dringend tijd om wakker te worden...

Lees meer

Drie voordelen van de Facebookpixel op jouw website te plaatsen.

Met de Facebook pixel kom je meer te weten over je site bezoekers...

Lees meer

Dit zijn de 7 voordelen van Facebook Advertising voor jouw merk.

Snel zichtbaarheid en naamsbekendheid voor je producten of diensten...

Lees meer

Klanten vertellen: Chefs on Wheels Foodtruckfestival

Onze social media (FB en Instagram ) is helemaal in handen van Qwinn, alsook onze website. Op onze social media is er constant beweging, en onze bezoekers zijn ook altijd lovend over onze affiches en flyers die door Qwinn werden ontworpen.

Lees meer

Klanten vertellen - Pesavento Benelux

De sector van de luxe in het algemeen en juwelen in het bijzonder hebben historisch een grote affiniteit met het klassieke medium print, en social media leek voor ons hierin niet te passen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x