6 april 2020

Wat is de Google Local Pack?

De Local Pack is het overzicht van lokale bedrijven in de zoekresultaten van Google. Hierbij verschijnt een aantal bedrijven met bedrijfsnaam en contactgegevens, plus een weergave uit Google Maps met de bedrijven uit die Local Pack. De Local Pack verandert regelmatig van vorm/layout. 

Dit is de local pack wanneer je zoekt op bloemenwinkel in Genk. Hier wil je als bloemenwinkel in Genk dus tussen vermeld staan!

Vermelding in Local Pack

De vermelding in de Local Pack maak je zelf mogelijk door je Google Mijn Bedrijf-pagina te koppelen met je website met de zogenaamde rel=”publisher” tag. Daarnaast dragen vermeldingen in online bedrijvengidsen bij aan je positie in de Local Pack. Deze bevestigen de juistheid van de opgegeven gegevens en daarmee de betrouwbaarheid van je bedrijf.


Opvallen in de Local Pack

Zoals je al in de afbeeldingen hierboven ziet, val je op met sterren bij je vermelding in Local Pack. Deze zijn gebaseerd op de recensies op je Google Mijn Bedrijf pagina. Zodra je 5 recensies of meer hebt, verschijnen de sterren in de Local Pack. En hoe meer recensies, hoe beter.


Maak werk van je lokale vermelding

Wanneer je een lokale dienstverlener bent, een winkel of een horeca-onderneming hebt of anderszins gevonden moet worden op je locatie, is de Local Pack van groot belang voor je vindbaarheid. Maak dus werk van je lokale vindbaarheid.

  1. Claim, beheer en/of update je Google Mijn Bedrijf
  2. check de bestaande vermeldingen in online bedrijvengidsen
  3. meld je aan bij bedrijvengidsen & houd het bij
  4. Zet je website in Google Mijn Bedrijf
  5. Vermeld je adres op je website
  6. Verzamel recensies

Succes!
Enthousiast geworden?


Meer items Wat is de Google Local Pack?

Facebook verwijdert pagina-likes!

Facebook heeft vandaag de New Pages Experience aangekondigd. Wat gebeurt er met pagina-likes als je overschakelt naar de nieuwe pagina's-ervaring?

7 januari 2021

E-mail automation. Wat is het en wat betekent het voor jouw bedrijf?

Bedrijven die marketing automation implementeren zien hun verkoop gemiddeld met 10% stijgen.

17 december 2020

10 manieren om het verkeer naar je webshop te vergroten

Je hebt een geweldig aanbod in je webshop, maar je online verkoopt valt tegen. Klanten vinden de weg niet naar je webshop. Van sociale media tot niet-traditionele marketing, dit artikel helpt je om het verkeer naar je webshop te vergroten.

3 september 2020

Reageer altijd op alle reviews, altijd.

Negatieve reviews zijn vervelend, ze kunnen je klanten kosten. Als jij er niet goed op reageert. Je kan het ook zien als een kans om te tonen aan je (potentiële) klanten, hoe jij omgaat met negatieve reviews.

25 juni 2020

8 Redenen waarom jij een webshop moet hebben

Heb jij al een webshop? Nu is het moment om de switch te maken. Ga van “Sorry, gesloten” naar “24/7 open”. Wij hielpen de afgelopen maanden enkele lokale winkels met hun webshop en hun online advertising. Zo konden ze hun inkomsten behouden, en bereikten ze online heel wat nieuwe klanten.

26 april 2020

Hoe maak je een directe link voor je klant om een review op Google te plaatsen?

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Verder is het voor ieder bedrijf belangrijk om recensies te verzamelen. Beide helpen je om nieuwe klanten te werven. Dus wil je ook zichtbaar zijn met je reviews in Google.

4 maart 2021

6 tips om Google reviews te verzamelen bij je klanten

12 februari 2020

Klanten vertellen: Authentiek Loopbaanbegeleiding

Bij Qwinn legt men je een plan op maat voor en blijft Jan met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen haalbare budgetten.

Klanten vertellen: Autokruispunt

Onze bezoekers op de website zijn meer dan verdubbeld en de echo’s van de klanten zijn positief.

Klanten vertellen: Nelissen Verzekeringen

De aanpak van Qwinn is heel uniek, omdat hij echt maatwerk levert.

Klanten vertellen: Chefs on Wheels Foodtruckfestival

Onze social media (FB en Instagram ) is helemaal in handen van Qwinn, alsook onze website. Op onze social media is er constant beweging, en onze bezoekers zijn ook altijd lovend over onze affiches en flyers die door Qwinn werden ontworpen.

Klanten vertellen - Pesavento Benelux

De sector van de luxe in het algemeen en juwelen in het bijzonder hebben historisch een grote affiniteit met het klassieke medium print, en social media leek voor ons hierin niet te passen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x