E-mail automation

Nieuwsbrieven en eenmalige campagnes zullen altijd deel uitmaken van jouw e-mailmarketingstrategie. Maar de slimste bedrijven zijn al een tijdje bezig met het opzetten van automatische e-mailcampagnes om hun klanten en prospecten te activeren en ermee in contact te blijven.


Waarom? 

Deze automatische e-mails zijn actueel, persoonlijk en hyperrelevant voor de lezer. Het resultaat is dat ze vaker worden geopend en erop wordt geklikt, zodat je meer bezoekers naar je website krijgt en uiteindelijk zorgt dat voor een stijgende verkoop.Bij QWINN zijn we daarom graag jouw enthousiaste partner of ontzorger die jouw marketinguitdagingen doelgericht wil aanpakken.

Samen zorgen we ervoor dat je het groeipotentieel van je business optimaal benut om zichtbare, meetbare resultaten te kunnen bereiken. Stap voor stap. Hoe groot of klein deze stap ook is. Al geloven we dat we met kleine stappen al vaak een heel groot verschil kunnen maken.
Wat is e-mailautomatisering?

In tegenstelling tot nieuwsbrieven en eenmalige campagnes die je in één keer naar een hele lijst mensen verstuurt, wordt een automatische e-mailcampagne één keer opgezet en vervolgens automatisch naar een bepaald individu gestuurd wanneer die persoon met een bepaalde actie een ingestelde trigger activeert..

Een voorbeeld.

Als een klant bijvoorbeeld verjaart (trigger), dan kan je hem of haar een vooropgestelde e-mail sturen met jouw beste wensen en een kortingscode (automatisering).

Het zou een enorme verspilling van je tijd zijn om elke keer een klant verjaart, handmatig een e-mailcampagne te maken en deze dan te verzenden. In plaats daarvan kan je een geautomatiseerde e-mail instellen die wordt verzonden telkens wanneer een klant verjaart. Zelfs op dagen dat je het super druk hebt of op vakantie bent. Je moet er niet naar omkijken. Het wordt automatisch in jouw naam gedaan.

Dat is het mooie van e-mailautomatisering: wij stellen zo'n e-mail een keer in, en wanneer er meer mensen de door jou gedefinieerde trigger halen, wordt de e-mail naar hen verzonden zonder dat je ooit een vinger hoeft uit te steken. Het automatiseert in wezen jouw marketing voor jou.

Wil je weten welke meerwaarde automatische e-mailcampagnes hebben voor jouw bedrijf?


Enthousiast geworden?keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x