Gert

Gert is 45 en woont in het centrum van Hasselt. Met zijn jarenlange ervaring als marketing en brand manager bij tal van internationale bedrijven weet hij als geen ander creatieve oplossingen aan te reiken bij de meest complexe marketingvraagstukken. Nu wil hij zijn kennis en netwerk graag delen met kleine en middelgrote ondernemers. Daar kan strategische marketing nog een echt verschil maken. Bovendien is het een dankbare omgeving waar je meerwaarde wordt geapprecieerd.

De afgelopen jaren heeft hij zich vooral gespecialiseerd in marketing automation en maatwerk web development.

Via e-mail marketing automation worden e-mailprocessen geautomatiseerd om zo de juiste mensen de juiste content op het juiste moment aan te bieden. Zo worden repetitieve taken geëlimineerd, de efficiëntie verhoogt en is er meer tijd voor andere zaken. Zeker voor KMO’s biedt marketing automation echte winstkansen!

Daarnaast is een professionele website niet iets waar een onderneming elke paar jaar in wil investeren. Het moet daarom goed gebeuren. Een website moet tenslotte informeren, enthousiasmeren en converteren. Samen met Qwinn realiseert Gert totaaloplossingen voor websites, webshops en andere online applicaties. Met nieuwe, bewezen technieken en kennis van de huidige mogelijkheden welke internet kan bieden. Aansluitend op de wensen van de klant. Gert ontwikkelt een jas die past!

Gert werkt als freelancer voor QWINN.

Gert
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x