Groter Bereik

Het gebruik van social media is de voorbije jaren enorm gestegen en als we naar de cijfers kijken, kunnen we stellen dat het gebruik van social media zal blijven stijgen. Deze explosieve groei zorgt ervoor dat het voor bedrijven mogelijk wordt een veel groter publiek te bereiken.

Potentiële klanten bereiken

Bereik is één van de belangrijkste elementen om bekend te worden. Door het hoge gebruik van social media kunnen bedrijven dit communicatiekanaal op een gemakkelijke en relatief goedkope manier inzetten. Social media maken het mogelijk voor mensen om informatie met elkaar te gaan delen waardoor er een viraal effect kan ontstaan.  Als je publiek informatie van jou interessant vindt, wordt die info ook gedeeld via social media. De uiting van deze ene persoon kan andere mensen aansporen jouw informatie verder te delen. Als meerdere mensen dezelfde reflex hebben, kan een viraal effect ontstaan.


Iedereen gebruikt sociale media, of toch bijna iedereen. Waarbij Facebook oorspronkelijk populair was onder jongeren en studenten, zien we nu ook steeds meer 50+ers posten, liken en sharen. Aan de andere kant zien we dat het jongere publiek meer en meer actief is op Instagram. En vergeet de kracht van Pinterest niet! Dit kanaal wordt door een steeds groter wordende doelgroep gebruikt om ideeën op te doen. Misschien zit daar wel een groot potentieel voor jouw bedrijf?
Daarnaast gebruiken we sociale media niet enkel meer om onze vriendengroep uit te breiden of op de hoogte te blijven van de laatste roddels, maar we gaan steeds vaker kennis delen en actief informatie zoeken over producten, bedrijven of diensten. We willen weten wat er leeft achter een merk of product. Dit is een uitgelezen kans voor bedrijven om hun (potentiële) klanten te inspireren met interessante artikels, foto's en filmpjes. Door deze content dan ook nog eens actief en heel gericht te gaan promoten aan jouw doelgroep, ga je een heel ruime groep aan potentiële nieuwe klanten bereiken.Facebook promotie onder fans

Je kunt een actie van jouw bedrijf promoten met een Facebook update, maar er zijn veel meer promotiemogelijkheden. Denk aan het versturen van een mailing, social links in je communicatie, vermelding op je website of zelfs ‘ouderwets’ adverteren. Qwinn bekijkt samen met jou wat de meeste effectieve manier is om jouw doelgroep te bereiken.

Je kan het bereik binnen je doelgroep vergroten met:

  • Facebook Ads (standaard Facebook advertenties)
  • Sponsored Stories (gesponsorde verslagen)
  • Page Post Ads / Promoted Post Ad (extra bereik voor je paginabericht)


Qwinn zorgt ervoor dat je het maximum uit je advertentiebudget haalt. We omlijnen je doelgroep duidelijk, we testen verschillende advertenties om te zien wat werkt, en wat niet, en volgen dagelijks de evolutie van je campagnes. Zo zien we of advertenties tot de gewenste conversies leiden.
Wij helpen je graag met het opzetten van een succesvolle en bij jouw budget passende Facebook & Instagram Promotie.

Wat is Facebook promotie?

Er zijn verschillende manieren om Facebook promotie in te zetten als marketinginstrument. Deze technieken leiden tot:

  • Traffic naar je website of webshop
  • Extra Facebook fans/likes
  • Succesvolle productintroducties
  • Meer deelnemers aan acties
  • Meer loyaliteit
  • Klantenbinding
  • Groter naambekendheid

Qwinn heeft ervaring in het maken van Facebook promotie. Sterker, we kunnen in één dag een Facebook promotie ontwikkelen die veel verder gaat dan de standaard Facebook update.
Creatief en gericht op conversie.Ben je benieuwd hoe Qwinn jouw onderneming kan helpen groeien door de inzet van de juiste marketing? Hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je er graag meer over!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x