Herman S.

Copywriting en redactie

Niemand kent uw activiteit beter dan u zelf. Maar uw verhaal naar buiten brengen, dat vraagt soms om de blik van de buitenstaander. Bovendien heeft u wel wat anders te doen. Een wervende webtekst, brochure, reportage of persbericht? SHerpa zorgt dat u professioneel overkomt, met het beoogde effect bij uw publiek.


Tekstrevisie

Is schrijven voor u meer transpiratie dan inspiratie? U bent niet de enige. Het is dan ook een vak apart. SHerpa herschrijft uw boodschap op maat van uw doelgroep: de pers, klanten, consumenten of business partners. Heeft u zelf al een prima aanzet? Dan bekijken we die graag voor een laatste check en zetten we de puntjes op de i.


Vertalingen

Niets zo onleesbaar als een slechte vertaling. Met stroeve taal blijft elke tekst dode letter. SHerpa verzorgt of reviseert vertalingen uit het Engels, Duits en Frans naar het Nederlands met een vleugje copywriting. Wat krom is plooien we recht, wat fout is maken we juist, en wat goed is beter.  Zo heeft u altijd een natuurlijk klinkende, heerlijk heldere tekst.

Herman werkt als freelancer voor QWINN


Herman S.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x