Logo en huisstijl ontwerpen in Sint-Truiden

Qwinn: een professionele partner voor jouw grafisch werk!


Het ontwerpen van een logo is een belangrijke taak die je met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen. Een logo is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het komt overal en altijd terug: op je visitekaartje, jouw website, in je nieuwsbrief, op folders, … Dan wil je een herkenbaar, mooi en kwalitatief exemplaar, niet?
Dat creëren wij graag voor jou!

Meer informatie of een afspraak plannen?


Een origineel, functioneel en creatief logo

Ideeën hebben de meeste ondernemers wel. Het kan alleen ontzettend lastig zijn om deze ideeën uit te leggen. ‘Ik weet pas wat je bedoelt als ik het zie’, is voor ons een veelgehoorde uitspraak. Wij begrijpen dat helemaal. Het is ook niet eenvoudig iets voor je te zien wat er nog niet is. Wij gaan daarom eerst uitgebreid met jou in gesprek over het beeld van het bedrijf en welk gevoel het logo moet uitstralen. Hoe beter we de klant kennen, hoe beter het product. Dit zie je terug in de boodschap, tone of voice, design en uitvoering.
Voor Qwinn is originaliteit, creativiteit en functionaliteit erg belangrijk.


Onze grafische ontwerpers begrijpen al je wensen en eisen, en verwerken dit tot een fantastisch logo en huisstijl. Een logo waar jouw bedrijf voor staat en in een eenvoudige en behapbare manier mee communiceert.


Logo ontwerpen Sint-Truiden

Ieder bedrijf is uniek en daarmee is ook ieder logo uniek. Wij werken graag voor bedrijven die zich onderscheiden van de rest. Bij Qwinn krijg je geen logo van 13 in een dozijn. Wij zijn juist dol op creativiteit. Onze creativiteit wordt steeds weer geprikkeld wanneer we voor een nieuw bedrijf aan de slag mogen gaan. Wij verzekeren je een mooi, origineel en functioneel logo. Dit logo kan uiteraard ook worden ontworpen in combinatie met de gehele huisstijl van jouw bedrijf. Met het juiste huisstijl ontwerp presenteer jij jouw bedrijf of product sterk in de markt. Je zet mensen aan het denken. Je laat mensen lachen. Je vertelt een verhaal.

Met een sterk logo ontwerp Sint-Truiden blijft jouw bedrijf in het geheugen van je klant. Daarbij is het een sterke manier om de aandacht van jouw doelgroep te krijgen. Het gebruik van humor en de juiste stijl helpt jouw boodschap over te brengen op een leuke en effectieve manier.

Met veel plezier en passie gaan wij voor iedereen aan de slag met een geslaagd logo ontwerp Sint-Truiden. 

Als je op zoek bent naar veel aandacht voor je merk, product of dienst, neem dan contact met ons op.

Maak kennis met onze grafisch ontwerpers


Logo en huisstijl ontwerpen in Sint-Truiden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x