Marketing

Jouw marketingactiviteiten naar een hoger niveau tillen

Komt het er maar niet van om jouw marketing de aandacht te geven die ze verdient? Je investeert er misschien wel veel tijd en geld in, maar je hebt het gevoel dat je er niet uithaalt wat erin zit? Dan is het tijd om jouw marketingactiviteiten uit de besteden aan Qwinn. Wij nemen jouw inspanningen grondig onder de loep en brengen je marketing op orde. We zijn flexibel en komen graag op kantoor bij je langs.

Als je als zelfstandige of bedrijfsleider je bedrijf wilt laten groeien, moet je met je marketing aan de slag.


Maar hoe pak je dat aan? Iemand fulltime in dienst nemen is een optie, maar daar moet je dan wel voldoende budget voor hebben. Het is in veel gevallen aantrekkelijker om voor je marketing samen te werken met een marketingbureau van freelancers. Een partij met ervaring, die naar je luistert en waar je geen nummer bent. Die precies aanvoelt wat jouw onderneming nodig heeft.

Vanuit Qwinn helpen wij als freelancers je graag met alles wat met (online) marketing te maken heeft. We zijn van vele markten thuis en denken graag mee op het niveau van jouw bedrijf.Jouw onderneming laten groeien? Check!

Meer bezoekers op je website, meer naamsbekendheid generen of een nieuw product of dienst in de markt zetten: het zijn zomaar wat zaken waarbij Qwinn je kan helpen.

We weten hoe we social media moeten inzetten om meer bezoekers naar je website te krijgen en om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven.

Bij Qwinn gebruiken we verschillende tools en technieken om jouw doelen te behalen. Daarmee zijn we echt allround. We optimaliseren, adverteren en zorgen altijd voor meetbare resultaten. Dat doen we met een klein, maar zeer ervaren team van freelancers. Samen laten we ondernemingen groeien door marketing slim in te zetten. Zo helpen we je graag met het opzetten van campagnes, maar zetten we ons net zo graag in om meer bezoekers voor je website te realiseren.Hoe werkt Qwinn?

Bij Qwinn willen we jouw bedrijf laten groeien. We werken altijd vanuit een persoonlijke aanpak. Jouw doelen staan bij ons altijd op één.

In een eerste gesprek gaan we op zoek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wat is je huidige situatie? En waar heb je hulp bij nodig? We bepalen waar de knelpunten en de kansen liggen.

We stellen een persoonlijk plan op met een strategie die afgestemd is op jouw onderneming en doelstellingen. Daarnaast brengen we in kaart welke marketingkanalen het best worden ingezet – on- & offline-  en hoe we dat uiteindelijk gaan doen.
Ben je benieuwd hoe Qwinn jouw onderneming kan helpen groeien door de inzet van de juiste marketing? Hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je er graag meer over!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x