Missie & Visie


De missie van QWINN:

Heb je als ondernemer of kmo geen eigen marketingafdeling en streef je naar een sterke ‘Win’ in de ‘Qonnectie’ met je klanten’? Dan nemen we met veel plezier en enthousiasme jouw online en offline marketing mee in handen. Want jouw groei? Dat is onze voldoening!

Bij QWINN werken we dan ook graag samen met ondernemers en kmo’s die vandaag volop bezig zijn met de orde van de dag en tegelijk het groeipotentieel van morgen niet uit het oog willen verliezen.

Wil je hierbij veel uit handen geven of de touwtjes zelf goed vasthouden? Jij kiest de ondersteuning die bij je business of de fase in je ondernemerschap past! Hoe groot of hoe klein je vraag ook is, onze focus ligt op zichtbaarheid, groei en resultaat. Maar steeds met de meerwaarde van onze aandacht voor the bigger picture

We geloven in een praktische, heldere en toegankelijke aanpak met concrete oplossingen voor je business waarbij we je graag ondersteunen of ontzorgen. Zo kan jij met je core business bezig zijn met de zekerheid van een enthousiast en ervaren marketingbureau aan je zijde.
De visie van QWINN:

Hedendaags ondernemen betekent vandaag dat online en offline marketing ongetwijfeld op je prioriteitenlijstje staan. Toch kom je er als ondernemer vaak niet of te weinig aan toe door de orde van de dag. Of heb je misschien wel al een goede start gemaakt maar hebben je inspanningen niet het gehoopte resultaat.

Bij QWINN zijn we daarom graag jouw enthousiaste partner of ontzorger die jouw marketinguitdagingen doelgericht wil aanpakken.

Samen zorgen we ervoor dat je het groeipotentieel van je business optimaal benut om zichtbare, meetbare resultaten te kunnen bereiken. Stap voor stap. Hoe groot of klein deze stap ook is. Al geloven we dat we met kleine stappen al vaak een heel groot verschil kunnen maken.

Met onze Qwinnterne blik op jouw business doen en denken we altijd graag op een andere manier. Hoe? Op jouw manier! Want we willen je business door en door begrijpen. Maar voeg er onze expertise, ervaring en ongedwongen humor aan toe en je krijgt een verfrissende mix van raad, daad en resultaat.

Geen enkele marketingvraag of -probleem gaan we uit de weg en dat vertalen we naar concrete, tijdbesparende en coherente oplossingen voor een betere zichtbaarheid. Klaar voor jouw groeistap? Just QWINN it! Daar gaan we samen met veel plezier voor, even gedreven en betrokken alsof we je interne marketingafdeling zijn. ☺


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x