Onze Klanten vertellen

Wij zijn trots op elke klant. Van klein tot groot.
We staan hen bij met raad en daad.
Helpen waar we kunnen, geven advies waar nodig, en houden altijd de doelstelling voor ogen.
Elke klant is anders, en zo is onze aanpak ook elke keer weer op maat van onze klant. Van jou.
Enkel zo halen we samen de beste resultaten.

#SamenWerken  #SamenSucces  #SamenGroeien

De aanpak van Qwinn is heel uniek, omdat hij echt maatwerk levert. Hij heeft heel erg geluisterd naar wat wij doen. Hij heeft zich echt ingewerkt in de wondere wereld van verzekeringen, waardoor hij ook met heel veel ideeën kwam aandragen om de juiste content te creëren.

Ann Steegmans - Office Manager Nelissen Verzekeringen

Jan is voor ons loopbaancentrum Authentiek een perfecte aanvulling. Zo kan ik me concentreren op hetgeen wat ik graag doe en goed doe en zorgt hij ervoor dat er mensen zijn die ons kunnen ontdekken.

Sigrid Denteneer - Zaakvoerdster en loopbaancoach - Erkend loopbaancentrum Authentiek

Zoals vele andere bedrijven vonden we het belangrijk om aanwezig te zijn op social media. Maar zelf hebben we niet altijd de tijd of de interesse om er actief op te gaan werken.

Tim Levecke - Autokruispunt

In ons marketingplan kijken we samen met Qwinn steeds hoe we onze boodschap het best bij de juiste klant krijgen. En daar is Jan heel sterk gaan werken op doelgroepen. Wie willen we bereiken met welke boodschap en wie heeft er juist nood aan deze boodschap? Zo vermijden we dat we op Facebook in het wilde weg wat berichten zitten verspreiden en promoten.

Ann Steegmans - Office Manager Nelissen Verzekeringen

Je kan niet in alle werelden thuis zijn! Daarom ben ik er van overtuigd dat je je als ondernemer best omringt met mensen die je helpen in de zaken waar je zelf weinig kaas van hebt gegeten.

Sigrid Denteneer - Authentiek

We werken ondertussen al een tijdje samen met Qwinn en zijn hier uiterst tevreden over! Jan zit boordevol ideeën en staat ook altijd open voor onze ideeën. Zo komen we altijd tot een prachtig resultaat. Snelle handelaar en top service!

Nadia Vannes - Foodtruck Festival Chefs on Wheels

Op vandaag werken we reeds een paar jaar samen met Qwinn voor de promotie van onze website via Facebook en Google Ads. Onze bezoekers op de website zijn meer dan verdubbeld en de echo’s van de klanten zijn positief.

Tim Levecke - Autokruispunt

Onze Klanten vertellen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x