top of page

MENU

Authentiek Loopbaanbegeleiding: website

Authentiek Loopbaanbegeleiding is het professioneel loopbaanbegeleidingsbureau van Sigrid Denteneer, dat zich richt op het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun loopbaan. Het team van Authentiek Loopbaanbegeleiding bestaat uit ervaren loopbaanbegeleiders die zich inzetten om mensen te helpen hun doelen te bereiken en te groeien in hun professionele ontwikkeling.


Authentiek Loopbaanbegeleiding klopte aan bij QWINN om samen te werken aan het ontwikkelen van een nieuwe website. Het doel van de nieuwe website was om de online aanwezigheid van Authentiek Loopbaanbegeleiding te versterken en om mensen te helpen bij het vinden van informatie over loopbaanbegeleiding en de diensten die zij aanbieden.


De nieuwe website moest ook een lead generation tool bevatten. Lead generation tools zijn online hulpmiddelen die bedoeld zijn om bezoekers van een website te converteren naar leads. Op deze website kan de bezoeker een loopbaantest of een burn-outtest invullen. Deze tests zorgen dat mensen die de website bezoeken hun contactgegevens achterlaten, zodat ze verder opgevolgd kunnen worden om een eerste gratis kennismakingsgesprek te plannen.


De website is gebouwd met behulp van de laatste technologieën en is ontworpen om een professionele en vertrouwde uitstraling te hebben. De website is gebruiksvriendelijk en biedt mensen gemakkelijk toegang tot informatie over loopbaanbegeleiding en de diensten die Authentiek Loopbaanbegeleiding aanbiedt.


De online aanwezigheid van Authentiek Loopbaanbegeleiding verbeterde gevoelig met deze nieuwe website en heeft geholpen om mensen te helpen bij het vinden van de juiste loopbaanbegeleiding voor hun behoeften.


De lead generation tools worden via gerichte social media campagnes aan de juiste doelgroep getoond. Op die manier is er een constante instroom van nieuwe afspraken.


Samen met de mensen van Omnit werd de website vorm gegeven en gerealiseerd. De copy kwam uit de vlotte pen van Herman Staelens.


Jouw nieuwe website door QWINN laten maken? Je leest er hier alles over!
33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page