Web

Ontvang jij al nieuwe klanten met je website?

Je kan er niet meer omheen. Iedereen zit ondertussen online. We zoeken èn vinden online dikwijls antwoorden op onze vragen. In de stroom van social media berichten, advertenties en Google zoekresultaten wil je als bedrijf uiteraard opvallen met jouw website. En als je dit voor elkaar hebt, wil je dat je online bezoeker jouw klant wordt. 

Zoek niet verder, hier kan QWINN je zeker mee helpen!Hè, maar QWINN is toch ook een social media bureau?

Helemaal juist! Omdat we al ruim 5 jaar in de social media wereld meedraaien, weten we alles van de online customer journey. Zo weten we precies waar jouw doelgroep overheen scrollt, wanneer hij afhaakt en vooral waar hij online uithangt. QWINN heeft deze kennis uitgebreid met een specialisatie in het bouwen van complete websites, webshops en campagnesites. 

Jouw website is de online motor van jouw bedrijf. Zonder een up-to-date website, zijn alle andere online inspanningen voor niets. Geïnteresseerden klikken op een bericht of advertentie, maar belanden op een verouderde website, waar ze niet dadelijk het antwoord vinden op hun vraag. Dat is verloren moeite. Ze klikken weg en gaan hun antwoord zoeken op een andere site. Daarom staan we er op dat eerste en vooral je website up-to-date is, alvorens we online campagnes opstarten. 

QWINN zorgt naast het ontwerpen en bouwen van jouw website er dus óók voor dat je via Google en social media zichtbaar wordt bij jouw doelgroep. We hebben een goed beeld van hoe de consument zich online gedraagt. Hierdoor kunnen we optimale conversies realiseren via jouw website.
QWINN is de externe marketingafdeling van ondernemers en ondernemingen die volop bezig zijn met de orde van de dag en die vandaag willen werken in hun zaak zonder het groeipotentieel van morgen uit het oog te verliezen door ook aandacht te besteden aan hun online en offline marketing.Technische optimalisatie voor Google

Als je een website laat maken, wilt je natuurlijk ook dat deze gevonden wordt. Als Online Marketing Specialisten gaan we graag een stap verder. Om beter gevonden te worden in Google houden we daarom ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door middel van technische SEO zorgen we dat de inhoud van jouw website goed geïndexeerd wordt door Google. Uiteraard zitten een responsive webdesign, snelle laadtijden en een SSL certificaat standaard in onze aanpak.


Website beheer

Een nieuwe succesvolle site hebben is een eerste stap in jouw online verhaal. Niet de laatste stap. Om goed te scoren bij de zoekresultaten, is het belangrijk dat jouw website continu wordt aangevuld met nieuws en andere interessante informatie voor jouw bezoekers. Dit werk nemen we je graag uit handen. Een snelle, stabiele en veilige website, vraag je? No worries, het doorvoeren van updates is onderdeel van het dagelijks werk van QWINN.


Bij een website draait alles om de beleving. 
Website beheer is belangrijker dan ooit, dus wees niet bang om hier in te investeren. 
De investering is het waard en zal zorgen voor online succes.En, is QWINN de juiste webbouwer voor jouw nieuwe website?

Als je Google mag geloven is iedere websitebouwer de beste of het voordeligst. Hoe bepaal jij dat wij de juiste keuze zijn? Kom eens langs voor een koffie. We laten je graag de mogelijkheden zien en jij kan vervolgens zelf bepalen of er een ‘klik’ is!


Enthousiast geworden?


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x