Team

QWINN is een vast team van freelance specialisten met een creatieve hoek af, jonge honden én ervaren wolven, maar allemaal keien in hun vakgebied.

Hedendaags ondernemen betekent vandaag dat online en offline marketing ongetwijfeld op je prioriteitenlijstje staan. Toch kom je er als ondernemer vaak niet of te weinig aan toe door de orde van de dag. Of heb je misschien wel al een goede start gemaakt maar hebben je inspanningen niet het gehoopte resultaat.

Bij QWINN zijn we daarom graag jouw enthousiaste partner of ontzorger die jouw marketinguitdagingen doelgericht wil aanpakken.

Samen zorgen we ervoor dat je het groeipotentieel van je business optimaal benut om zichtbare, meetbare resultaten te kunnen bereiken. Stap voor stap. Hoe groot of klein deze stap ook is. Al geloven we dat we met kleine stappen al vaak een heel groot verschil kunnen maken.

Met onze Qwinnterne blik op jouw business doen en denken we altijd graag op een andere manier. Hoe? Op jouw manier! Want we willen je business door en door begrijpen. Maar voeg er onze expertise, ervaring en ongedwongen humor aan toe en je krijgt een verfrissende mix van raad, daad en resultaat.

Geen enkele marketingvraag of -probleem gaan we uit de weg en dat vertalen we naar concrete, tijdbesparende en coherente oplossingen voor een betere zichtbaarheid. 

Klaar voor jouw groeistap? Just QWINN it! 

Daar gaan we samen met veel plezier voor, even gedreven en betrokken alsof we je interne marketingafdeling zijn. ☺

Daag jij ons team van freelancers uit?

Jan Quintiens

Zaakvoerder, campagnes, social media advertising

Gert N.

Marketing automation en maatwerk web development

Virginie C.

Social media specialist & workshops, influencer, video & voice-over

Dries DK.

Grafisch Ontwerper - Portretfotograaf

Charlotte VL.

Storyteller, copywriter, content creator & researcher

Herman S.

Copywriter

Isabelle I.

Copy & Content

Raf W.

Grafisch ontwerper

Kristine P.

Fotograaf

Tom J.

Webmaster

Jelle W.

Google Ads specialist

Rocco

CHO (Chief Happiness Officer)

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x