top of page

MENU

Voor bedrijven die succesvol willen zijn, is het van belang om goed zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Doelgerichte en doeltreffende marketing is daarbij onmisbaar. QWINN heeft als fullservice online en offline marketingbureau de kennis en tools om jouw bedrijf te laten groeien.

QWINN is jouw externe marketingafdeling. Van traditionele campagnes tot social media en digitale marketing: we brengen het volledige arsenaal voor jou in stelling. In woord én in beeld. Dat is het voordeel van onze aanpak.

Flexibiliteit staat voorop in alles wat we doen.   

Advies nodig? Laat je uitgebreid informeren over wat het beste bij jouw behoefte past. QWINN werkt met een vast team van ervaren freelance professionals. Samen focussen wij op zichtbaarheid, groei en resultaat.

Wij zijn jouw externe marketingafdeling

Zaakvoerder

Jan Quintiens

QWINN is een vast team van freelance specialisten met een creatieve hoek af, jonge honden én ervaren wolven, maar allemaal keien in hun vakgebied.

 

Geen enkele marketingvraag of -probleem gaan we uit de weg en dat vertalen we naar concrete, tijdbesparende en coherente oplossingen voor een betere zichtbaarheid.

Jouw marketingpartner van A tot Z

Het grote voordeel van werken met QWINN, is dat je één aanspreekpunt hebt voor al jouw marketingvragen. Wij brengen de juiste specialisten samen om met jouw opdracht aan de slag te gaan. Deze directe persoonlijke contacten maken snel schakelen heel makkelijk.

01

Ontzorgen

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk.
Onze klanten helpen we zoals we zelf graag  geholpen willen worden. 

02

Betrokkenheid

We voelen ons verbonden met onze klanten en gaan heel ver om de beste resultaten te behalen. Dat schept een band!

03

Persoonlijke support

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

04

Aanpak op maat

Elk bedrijf is anders, en heeft dus ook een andere aanpak en strategie nodig om resultaten te behalen.

05

Grote diversiteit branches

We zetten graag onze tanden in projecten van de meest diverse sectoren.
Dat houdt ons scherp!

06

We houden van ons werk

Dit zegt alles, niet?!

Onze aanpak

QWINN heeft een no-nonsense aanpak. Met een gezonde dosis creativiteit,  strategie, persoonlijke aanpak, maatwerk, analyse en advies helpen wij jouw bedrijf vooruit. Heb je ambitie om te groeien en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak!

Webdesign

Kris Vrancken

Fotografie - grafisch ontwerp

Dries de Krom

Fotografie

Kristine Pauwels

Copywriting

Isabelle Ignoul

Copywriting

Herman Staelens

Email Marketing

Gert Noppen

Content creator

Virginie Claes

Content creator

Charlotte Van Looy

Chief Happiness Officer

Rocco

Wij zijn jouw team

Cases waar we trots op zijn

Onze diensten

01

Je hebt als zaakvoerder elke dag zo’n miljoen dingen te doen, maar berichten plaatsen en campagnes opvolgen op je social media hoeft daar niet één van te zijn. Dat doen wij voor jou.

02

Kwalitatieve en relevante teksten zijn de basis voor een marketing die werkt. Bij QWINN gaan we hier dan ook voor. Wij zetten met een eigen verhaal voor jou de puntjes op de i.

03

Onderscheidende websites die werken.  Met modern maatwerk design dat resultaatgericht is, zorgen we er voor dat jouw website online scoort!

04

Onze ontwerpers hebben ruime ervaring in het bedenken en maken van creatieve grafische ontwerpen. Met de nodige creativiteit werken wij een verrassend en pakkend concept uit.

05

Gerichte email campagnes werken! Email campagnes mogen dus niet ontbreken in je marketing mix. Het is de uitgelezen manier om in contact te komen en te blijven met je doelgroep. 

06

Sprekende foto’s zijn onmisbaar. Foto’s trekken de aandacht en beïnvloeden vaak onze (eerste) indruk. Goed beeldmateriaal versterkt steeds je centrale boodschap.

Een goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel vandaag nog met Jan en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Of stuur een  berichtje via de website en we nemen snel contact op.

Heb je meer pit nodig of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze aanpak?

01

Aanpak

QWINN heeft een no-nonsense aanpak. Met een gezonde dosis creativiteit,  strategie, persoonlijke aanpak, maatwerk, analyse en rapportage helpen wij jouw bedrijf vooruit. Heb je de ambitie om te groeien en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog en we zitten spoedig samen rond de tafel.

02

Full service

Voor bedrijven die succesvol willen zijn, is het van belang om goed zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Doelgerichte en doeltreffende marketing is daarbij onmisbaar. QWINN heeft als fullservice online en offline marketingbureau de kennis en tools om jouw bedrijf te laten groeien.

03

Externe Marketingafdeling

QWINN is jouw externe marketingafdeling. Van traditionele campagnes tot social media en digitale marketing: we brengen het volledige arsenaal voor jou in stelling. Dat is het voordeel van onze aanpak. Flexibiliteit staat voorop in alles wat we doen.

04

Groei

Advies nodig? Laat je uitgebreid informeren over wat het beste bij jouw plannen past. QWINN werkt met een vast team van ervaren freelance professionals. Samen met jou focussen wij op zichtbaarheid, groei en resultaat.

bottom of page