Social Media

Hoe maakt QWINN indruk op jouw doelgroep?

Veel ondernemers doen maar wat met hun social media. Zo nu en dan wat berichten plaatsen omdat “het wel weer een keer tijd wordt”. Maar het geeft eigenlijk meer stress dan dat het iets opbrengt. Wij helpen je om voor jouw bedrijf een goede planning te maken. Je wilt namelijk niet op het laatste moment nog iets moeten verzinnen, dat wordt meestal matig tot slecht en dat is niet de indruk die je wilt achterlaten bij je doelgroep.

Een goede planning geeft je rust. Je kunt vooruit werken en zorgen dat de kwaliteit van je content beter wordt. Betere content zal ook een beter imago opleveren bij je volgers en dat vergroot de kans dat je meer nieuwe klanten zal aantrekken. Content die aanspreekt, zal meer mensen bereiken en meer likes en reacties krijgen, en daar doe je het voor!

Goede content is ook uitermate geschikt om te promoten. Je kunt het delen onder je volgers, maar je kunt het ook promoten onder mensen in jouw doelgroep. Dit zijn mensen die jouw bedrijf misschien nog niet kennen, maar nu wel een goede eerste indruk krijgen, je gaan volgen op social media, en wie weet, op termijn klant worden!QWINN werkt als externe marketingafdeling even betrokken en enthousiast samen met een ondernemer of onderneming alsof ze de interne marketingafdeling zijn en geeft de klant de keuze om zo weinig of zoveel uit handen te geven als zij zelf willen.Wij gaan je helpen!

QWINN helpt je om op social media een goede indruk te maken bij je doelgroep. We kijken eerst welke kanalen het beste passen bij jouw bedrijf. Is dat Facebook, Instagram, Pinterest of misschien Linkedin of YouTube?

Daarna gaan we aan de slag om een plan op te stellen. Een belangrijk onderdeel is content. Maar wat voor content gaan we maken en wat hebben we daarvoor nodig? Hoe gaan we dit dan maken en wie doet wat? Dat komt allemaal terug in het plan. En als je wilt, dan voeren wij uiteraard alles voor je uit, geen zorgen meer voor jou!Een contentkalender

Om je doelstellingen op social media te behalen, is het belangrijk om met een planning te werken. We maken een overzicht van alle content die gemaakt moet worden en wanneer en op welke kanalen we deze content zullen publiceren. Denk hierbij aan foto's, video's, visuals, teksten,... we nemen jou dit allemaal uit handen en zorgen dat dit in orde is.

QWINN integreert je marketingstrategie in de contentplanning en hangt aan elke campagne een doel. Door met doelen en KPI’s te werken en die uit te werken in een contentkalender, voorkomen we dat je sporadisch iets willekeurigs op social media post. Met een uitgeschreven planning houden we focus, werken we vooruit en behouden we overzicht op de resultaten. Met als belangrijkste resultaat dat je zichtbaar bent bij je doelgroep.

En dan gaan we echt aan de slag. We maken content, delen en meten. Want meten is weten. We willen weten wat goed werkt en wat beter kan. We sturen bij waar nodig, en behouden wat werkt.Benut de mogelijkheden van social media advertising

Social advertising geeft een kick-start aan je campagne. Qwinn geeft punch aan jouw campagnes en zorgt voor extra bereik, door de inzet van o.a. Facebook en Instagram Ads.

Als jouw doelstellingen gericht zijn op het genereren van naamsbekendheid of nieuwe leads, dan kan social media advertising voor jou een uitkomst zijn. Met social media advertising kun je jouw bedrijf en/of jouw content meer bereik geven dan enkel met organische berichten, en dan ook nog eens specifiek gericht op je ultieme doelgroep.
Socialmediabeheer

Of je het nu ‘leuk’ vindt of niet, de online klant is veeleisend. Hij wil geprikkeld worden, een snelle reactie krijgen op vragen en een deel uitmaken van een community. Handig, als een professional dat voor je doet. Jij bepaalt zelf hoever wij daarin gaan voor jou.

Enthousiast geworden?


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x