top of page

MENU

Kost het up-to-date houden van jouw social mediakanalen te veel tijd en geef je dit liever uit handen? Dan staat QWINN klaar om je te helpen!

 

Wij helpen je om deze kanalen op de juiste manier in te zetten en hier ook resultaat uit te halen. Dit doen we door vooraf een plan op te stellen, regelmatig berichten te posten en het inzetten van advertising om zo een groter bereik en betere resultaten te behalen.

Social Media door  QWINN

01

Content creatie en beheer

Wij schrijven unieke content die past bij jouw bedrijf en plaatsen deze op jouw social mediakanalen. Wij delen afbeeldingen en artikelen over jouw product of dienst, die jouw doelgroep aanspreekt. Dit steeds met de achterliggende doelstelling om meer betrokkenheid te creëren, meer bezoekers naar de website te sturen en leads binnen te halen.

02

Altijd controle

​Elk bericht en advertentie wordt pas door ons geplaatst, na jouw  goedkeuring. Daarnaast kan jij uiteraard ook nog steeds gewoon zelf berichten plaatsen op social media.

03

Social Media Advertising

  • Creëer een behoefte bij een specifieke doelgroep.

  • Uitgebreide targeting mogelijk.

  • Groot bereik en relatief goedkoop. 

  • Keuze om verschillende advertentievormen (foto en video) in te zetten.

  • Mogelijkheid om Call to Actions toe te voegen aan elke advertentie.

  • Uitgebreide data en rapportering.

04

Campagne optimalisaties

Een campagne is zelden vanaf de eerste dag winstgevend. Daarom optimaliseren we deze wekelijks. We passen wanneer nodig de doelgroep aan, herschrijven de copy, passen de visual aan of doen wijzigingen op budgetniveau.

05

Rapportage

Maandelijks rapporteren we de resultaten van je campagne, zodat we samen de nodige stappen kunnen zetten om nog betere resultaten te behalen.

Zichtbaarheid en resultaten op Social Media

Wij halen je social media-activiteiten van jouw to-do-lijst, zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent! 

Je hebt als zaakvoerder elke dag zo’n miljoen dingen te doen, maar campagnes in elkaar steken of berichten plaatsen op je social media hoeft daar niet één van te zijn. Dat doen wij wel voor jou.

Cases waar we trots op zijn

bottom of page