Advies

Als we uw situatie en behoeftes in kaart hebben gebracht, gaan we u gericht adviseren. Wij schieten immers niet op alles wat beweegt in het online communicatielandschap. Hoe vertellen we uw verhaal (digitaal)? Hoe zorgen we voor boeiende content? Hoe halen we nieuwe bezoekers naar uw website? En welke kanalen zijn geschikt om uw product of dienst in de kijker te zetten? Qwinn formuleert een concrete social mediastrategie, met heldere plannen en doelstellingen.

Marketingadvies

Wij bekijken samen met de klant zijn bedrijf door een compleet andere bril, zowel op commercieel niveau als op het vlak van communicatie en marketing. Een optimale communicatie met zijn vast klantenbestand, een klaar en duidelijke boodschap naar potentiële klanten toe en originele commerciële acties. Qwinn adviseert je hierin!

Om alle aspecten van dit marketingadvies helemaal op maat van de zaak van de klant te organiseren, spreken we liefst af bij de klant op kantoor. Want zo leren we het bedrijf écht kennen.
Social Media Advies

De afgelopen jaren is het contact tussen bedrijven en hun klanten sterk veranderd. Zo gaan klanten steeds vaker online op zoek naar leveranciers. Maar hoe val je op in een digitale wereld? En hoe breng je jouw boodschap het best over? Een stevige online marketingstrategie is vandaag onmisbaar geworden. Het volstaat niet langer om enkel en alleen uit te pakken met een site. Wat je nodig hebt, is een sterk online verhaal om je volgers en bezoekers te boeien, te blijven boeien én de verkoop te doen stijgen.

Social media marketing maakt tegenwoordig écht het verschil voor jouw bedrijf!Content marketing strategie

In combinatie met de content marketing strategie kunnen we de totale marketing strategie samen opzetten. Daarnaast nemen we de sociale kanalen mee om te zien waar en hoe de sociale media netwerken in je marketing plan passen en hoe je ze moet aansturen.

Qwinn adviseert je welke social media kanalen je het best kan inzetten voor jouw bedrijf. We geven advies over welk soort berichten, de tone-of voice, bijhorend beeldmateriaal (foto, video) enz. het best zal aanslaan bij jouw doelpubliek. Daarnaast analyseren we jouw doelgroep, en leveren het nodige advies hoe deze het best te bereiken: samenstelling doelgroep (geslacht, leeftijd, interesse,...) wanneer berichten plaatsen, welke call-to-actions toevoegen, ...

Ben je benieuwd hoe Qwinn jouw onderneming kan helpen groeien door de inzet van de juiste marketing? Hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je er graag meer over!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x