Klanten vertellen: Authentiek Loopbaanbegeleiding

Je kan niet in alle werelden thuis zijn!

Daarom ben ik er van overtuigd dat je je als ondernemer best omringt met mensen die je helpen in de zaken waar je zelf weinig kaas van hebt gegeten.

Zo helpt Jan ons binnen Authentiek met alle vraagstukken rond social media en het zichtbaar maken van ons loopbaancentrum. Vroeger dacht ik altijd dat dit enkel weggelegd was voor de grote bedrijven. Niets is minder waar!

Bij Qwinn legt men je een plan op maat voor en blijft Jan met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen haalbare budgetten.

Zo verzorgt hij onze Facebookpagina, denkt hij mee over de opmaak van onze folders, zorgt voor schitterend beeldmateriaal waar nodig….

Jan is voor ons loopbaancentrum Authentiek een perfecte aanvulling. Zo kan ik me concentreren op hetgeen wat ik graag doe en goed doe en zorgt hij ervoor dat er mensen zijn die ons kunnen ontdekken.

Sigrid Denteneer,
Zaakvoerdster en loopbaancoach
Erkend loopbaancentrum Authentiek
Qwinn kan jouw onderneming helpen groeien door de inzet van de juiste social media marketing. Wil je weten hoe we jouw doelgroep bereiken, je omzet verhogen en je naamsbekendheid vergroten?
Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Enthousiast geworden?
Meer items Klanten vertellen: Authentiek Loopbaanbegeleiding

Klik niet op die Facebook of Instagram Boost Post-knop!

Boost jij weleens een bericht op Facebook? Dan is mijn advies: niet meer doen. Waarom niet? Je leest het hier ;o)

24 februari 2021

Facebook verwijdert pagina-likes!

Facebook heeft vandaag de New Pages Experience aangekondigd. Wat gebeurt er met pagina-likes als je overschakelt naar de nieuwe pagina's-ervaring?

7 januari 2021

E-mail automation. Wat is het en wat betekent het voor jouw bedrijf?

Bedrijven die marketing automation implementeren zien hun verkoop gemiddeld met 10% stijgen.

17 december 2020

10 manieren om het verkeer naar je webshop te vergroten

Je hebt een geweldig aanbod in je webshop, maar je online verkoopt valt tegen. Klanten vinden de weg niet naar je webshop. Van sociale media tot niet-traditionele marketing, dit artikel helpt je om het verkeer naar je webshop te vergroten.

3 september 2020

8 Redenen waarom jij een webshop moet hebben

Heb jij al een webshop? Nu is het moment om de switch te maken. Ga van “Sorry, gesloten” naar “24/7 open”. Wij hielpen de afgelopen maanden enkele lokale winkels met hun webshop en hun online advertising. Zo konden ze hun inkomsten behouden, en bereikten ze online heel wat nieuwe klanten.

26 april 2020

6 tips om Google reviews te verzamelen bij je klanten

12 februari 2020

Klanten vertellen: Autokruispunt

Onze bezoekers op de website zijn meer dan verdubbeld en de echo’s van de klanten zijn positief.

Klanten vertellen: Nelissen Verzekeringen

De aanpak van Qwinn is heel uniek, omdat hij echt maatwerk levert.

Klanten vertellen: Chefs on Wheels Foodtruckfestival

Onze social media (FB en Instagram ) is helemaal in handen van Qwinn, alsook onze website. Op onze social media is er constant beweging, en onze bezoekers zijn ook altijd lovend over onze affiches en flyers die door Qwinn werden ontworpen.

Klanten vertellen - Pesavento Benelux

De sector van de luxe in het algemeen en juwelen in het bijzonder hebben historisch een grote affiniteit met het klassieke medium print, en social media leek voor ons hierin niet te passen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x