Virginie C.

Bedrijven staan voor vele (digitale) uitdagingen. In een post-covid periode nog meer. Daarom is het cruciaal ‘online’  het beste uit uzelf en uw – persoonlijke en zakelijke – relaties te halen, terwijl je u enkel op uw core business moet focussen.  Tijdswinst dus.

Maak kennis met Qwinner Virginie Claes, deze Hasseltse Handelsingenieur specialiseerde zich na haar titel als Miss België 2006 in het geven van meertalige bedrijfspresentaties, het modereren van debatten en het opfleuren van evenementen en productlanceringen.

Zo bouwde zij haar eigen online netwerk uit via linked-in, facebook en instgram met in totaal meer dan 30.000 connecties. Die ervaring, samen met de nodige tips&tricks deelt ze graag met u voor het bijbrengen van nieuwe inzichten en om uw  product/dienst in de kijker te zetten.

Daarnaast kan Virginie met kennis van het Nederlands, Frans en Engels gevraagd worden voor korte social media workshops, het inspreken van voice-overs of het in de kijker zetten van jouw product/dienst in een interviewstijl, via korte filmpjes of via influencing op haar eigen profiel.

Een succesvolle online actie, waarbij de klanten op de eerste plaats komen en onthaald worden met een charmante glimlach en u tijd bespaart ?  Daar draait het toch om! Ook volgens QWINN!

Virginie werkt als freelancer voor QWINN.

Virginie C.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x